08.09.2023, 11:38

Для переселенців з Луганщини відкрили Центр тимчасового проживання на Івано-Франківщині

Для ВПЛ из Луганской области открыли Центр временного проживания в Ивано-Франковской области

Для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) з Луганської області відкрили Центр тимчасового проживання на Івано-Франківщині. Відкрито прийом заявок на проживання.

У селі Середній Березів у Яблунівській селищній громаді Косівського району Івано-Франківської області розпочав роботу шелтер для вимушених переселенців з Луганщини. Про це ]]>повідомляє ]]>ЛОВА, передає Час Пік.

Будівля розрахована на 20 осіб і містить все необхідне для проживання: облаштовані меблями кімнати, кухню з технікою, пральну машину, санвузли та зону відпочинку.

Відкрито прийом заявок на проживання переселенців. З питань поселення звертатись за телефоном координатора:

  • 0678321961

Основні умови – щомісячна оплата комунальних послуг та електроенергії (розраховується залежно від кількості мешканців у шелтері), а також укладення договору на проживання.

Як повідомили у ЛОВА, Центр облаштували завдяки співпраці Сєвєродонецької районної та Новопсковської селищної військових адміністрацій із Яблунівською радою та партнерами - Благодійним фондом "Восток SOS" і Міжнародною організацією з міграції (МОМ).

ля переселенцев с Луганщины открыли Центр временного проживания в Ивано-Франковской области ля переселенцев с Луганщины открыли Центр временного проживания в Ивано-Франковской области ля переселенцев с Луганщины открыли Центр временного проживания в Ивано-Франковской области ля переселенцев с Луганщины открыли Центр временного проживания в Ивано-Франковской области ля переселенцев с Луганщины открыли Центр временного проживания в Ивано-Франковской области ля переселенцев с Луганщины открыли Центр временного проживания в Ивано-Франковской области

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк