10.09.2023, 20:16

Переселенці з Луганщини зможуть звернутися до представника ПФУ у Дніпрі: деталі

Альона Тихоненко | Всі новини автора
ПФУ

У понеділок, 11 вересня, переселенці, які перебувають у Дніпрі, можуть звернутися до представника пенсійного фонду Луганської області.

Про це повідомляє ]]>пресслужба]]> Луганської ОВА, передає Час Пік.

Зазначається, що завтра спеціаліст Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області прийматиме жителів з цього регіону.

"Звернутися для вирішення пенсійних питань можна з 10:00 до 15:00 до хабу Кремінської громади за адресою: м. Дніпро, вул. В. Антоновича, буд. 89", — йдеться у повідомленні.

У пресслужбі додали, що під час повітряної тривоги Координаційний центр допомоги ВПО з Луганської області не працює. Тоді прийом переноситься на наступний тиждень.

Раніше повідомлялось, що внутрішньо переміщені особи з Луганської області можуть звернутися до медиків та психолога, які працюють у гуманітарному хабі Львова. Як потрапити на прийом — читайте тут.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Переселенці з Луганщини зможуть отримати консультацію лікарів та юристів в Одесі, - ОВА

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк