13.09.2023, 22:42

Паркове озеро у Сєвєродонецьку зникло: у мережі показали нове відео

парковое озеро в северодонецке

Паркове озеро - штучне водоймище, яке з'явилося в Сєвєродонецьку ще наприкінці 50-х років минулого століття. Десятиліттями озеро тішило городян, але з приходом росіян воно зникло.

Нове відео з Сєвєродонецька оприлюднив Telegram-канал "]]>R13: Северодонецк | Новости Донбас]]>", передає Час Пік.

На кадрах - Паркове озеро. Точніше те, що від озера залишилося. Водойма фактично припинила своє існування, води немає, а територія рясно заростає травою, якій вологий ґрунт, мабуть, "за смаком". Чи можна буде відновити водойму - невідомо.

Варто відзначити, що висихання Паркового озера не сталося несподівано. Супутникові знімки свідчать про те, що водоймище почало зникати з літа 2022 року, коли Сєвєродонецьк вже був окупований. Озеро не може існувати без "підживлення", оскільки було створено штучно. Фото, які раніше з'явилися в мережі, показують, що дно водоймища - перетворилося на піщаний насип. Проте настільки зарослим травою озеро ще не було.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У Сєвєродонецьку оголосили про знесення будинків: що власники квартир можуть зробити зараз

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк