15.09.2023, 18:28

Ніби квартири не мають законних власників: у Сєвєродонецьку з'явилися "чорні ріелтори"

северодонецк квартиры

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області заповзятливі росіяни почали торгувати квартирами городян, які виїхали з міста та ні про що не підозрюють, підробляючи документи.

Про це повідомляє Telegram-канал "]]>R13: Северодонецк | Новости Донбас]]>", передає Час Пік.

Так, у місті почали з'являтися повідомлення від імені "ріелторських бюро", які нібито "допомагають" продавати квартири та будинки.

а

Сєвєродонецьку з'явилися чорні ріелтори! За попередньою інформацією, громадяни Росії продають відремонтовані квартири з новими документами, тобто квартири нібито не мають власників", - зазначає Telegram-канал.

Нагадаємо, раніше у ЛОВА інформували, що мешканці Сєвєродонецького району вже подали понад 36 тисяч повідомлень про пошкоджене та зруйноване нерухоме майно. Це найбільша кількість серед усіх районів Луганщини.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Чи можуть студенти-ВПО перевестися на бюджет та отримувати стипендію

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк