16.09.2023, 15:00

Диверсія в Генічеську: агент "АТЕШ" знищив групу росіян

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Генічеськ

Агент "АТЕШ" провів диверсію в тимчасово окупованому Генічеську Херсонської області. Унаслідок цього було знищено дві ворожі вантажівки, у яких безпосередньо перебували росіяни.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на ]]>пресслужбу]]> руху "АТЕШ".

Зазначається, що диверсія відбулась вчора, 15 вересня, зранку. Агент був зі складу ЗС РФ, тому він знав місце розміщення техніки та особового складу окупантів із сусіднього підрозділу.

За даними "АТЕШ", це місце було поблизу в'їзду до Генічеська, а саме біля покинутих промислових будівель. Саме там було заховано 10-кілограмову вибухівку.

"У момент поспішання військових з техніки СВП було активовано. Причому вдало для нас, між двох вантажівок. Навіть двері відчинилися", — йдеться у повідомленні.

У пресслужбі додали, що після успішної диверсії агент залишив Генічеськ.

Раніше повідомлялось, що російські окупанти почали створювати псевдоісторичні музеї в школах тимчасово захоплених територій. На яку тему створили музеї в навчальних закладах Херсонської області — читайте в нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: На Херсонщині оголосили обов'язкову евакуацію - голова ОВА

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк