15.09.2023, 14:14

Росіяни створюють псевдоісторичні музеї на окупованих територіях - ЦНС

окупація

Російські окупанти почали створювати псевдоісторичні музеї в школах тимчасово захоплених територій.

Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву,]]> передає Час Пік.

Зазначається, що у навчальних закладах окупованої Херсонської області створили музеї, присвячені темі Другої світової війни. Так загарбники нібито намагаються маніпулювати війною РФ проти України.

"Відвідування таких “музеїв” є обов’язковим й окупанти планують розширяти мережу надалі. Відповідальними за формування осередків пропаганди є музеї рф, які дають на їх утворення резервні фонди", — йдеться у повідомленні.

У ЦНС додали, що в школах також ховають російських військовослужбовців. Говорять, що це нібито задля безпеки дітей, однак насправді, окупанти просто прикриваються цивільним населенням.

Нагадаємо, що загарбники не лише позбавляють окуповані регіони української культурної спадщини й історичної пам'яті, а й обкрадають природні багатства. Так нещодавно "влада" ТОТ Запоріжжя відзвітувала про нову крадіжку пшениці. Детальніше про це — у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: На Херсонщині оголосили обов'язкову евакуацію - голова ОВА

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк