17.09.2023, 08:59

"Добре життя" закінчилося, так і не розпочавшись: На "звільненій" Луганщині окупанти почали вручати повістки

Иллюстративное фото / Открытый источник

На новоокупованій території Луганщини почали вручати повістки. На фронт планують посилати навіть тих, хто не має російського паспорта. Обіцяне "добре життя" закінчилося, так і не розпочавшись...

У Старобільському районі окупанти не чекають, поки місцеві жителі виявлять бажання "померти за РФ" - повістки доставляють адресно. При цьому "щасливчиками" стають навіть ті, хто відмовився отримувати паспорт РФ й фактично є громадянами України, повідомляє Час Пік.

Як ]]>пише ]]>"Старобільськ life", у селі Підгорівка "повістки носять повним ходом, гепають у вікна і двері".

За інформацією Telegram-каналу "]]>ТРИБУН | СХІД]]>", в останній тиждень така ситуація спостерігається на всіх новоокупованих територіях Луганщини.

За словами місцевих мешканців, повістки видають люди у формі на вулицях, на роботі, за місцем проживання. Після вручення повістки людей змушують найближчим часом прийти до військкомату.

"Таким чином, "адміністрації" намагаються поставити на облік чоловіче населення, а також жінок, професії яких підпадають під мобілізацію. Такими є, наприклад, лікарі", - пише "ТРИБУН | СХІД".

Мешканців окупованої Луганщини попереджали, що після проведення т.зв. "перших виборів" окупанти розпочнуть примусову мобілізацію. На територіях, захоплених у 2014 році чоловіків майже не залишилося, тепер їх "зачищатимуть" на новоокупованій території Луганщини.

"Під час післявиборчої хвилі примусової мобілізації вимоги до стану здоров’я призовників значно знизили. За розрахунками окупантів, саме це дозволить збільшити чисельність армії РФ", - йдеться у повідомленні ЛОВА.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк