18.09.2023, 22:52

Росіяни активізували конфіскацію житла у Новій Каховці - "Жовта Стрічка"

Нова Каховка

Російські окупанти почали забирати житло у мешканців тимчасово захопленої Нової Каховки Херсонської області. Зокрема, це стосується тих, хто не взяв участі в псевдовиборах.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на "]]>Жовту Стрічку]]>".

За даними активістів, загарбники разом зі своїми прибічниками обходять будинки, особливо це стосується тих людей, які не відчинили дверей під час незаконного голосування і таким чином уникли участі в ньому.

За певних умов житло можуть визнати безхазяйним і тоді туди можуть заселити кого завгодно:

"Якщо господарів вдома не застали – маркують на дверях вимогу з’явитися в комендатуру з документами на житло. А вже потім, якщо власники не приходять, житло визнають безхазяйним і заселяють туди сімʼї військових або привезених з рф цивільних", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що росіяни залишились незадоволені результатами псевдовиборів. Через це, на Херсонщині вони почали застосовувати різні міри, щоб нібито покарати людей, які не з'явились на фейковий референдум.

Зокрема, окупанти погрожують людям та принижують їх, а подекуди навіть грабують. Детальніше про це — у нашому матеріалі.

Раніше повідомлялось, що російські загарбники готуються мобілізувати місцеве населення ТОТ та змусити чоловіків воювати проти України. Представники так званих "військкоматів" уже почали роздавати повістки.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Диверсія в Генічеську: агент "АТЕШ" знищив групу росіян

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк