20.09.2023, 16:58

Обстріл Куп'янська: унаслідок атаки зросла кількість жертв

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Куп'янськ

Унаслідок вчорашньої російської атаки на Куп'янськ Харківської області загинули вісім людей. Станом на зараз екстрені служби завершили проводити оперативні роботи.

Про це ]]>повідомляє]]> голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Час Пік.

Нагадаємо, що удару було завдано керованою авіабомбою. Унаслідок цього було знищено три цивільні автомобілі, в яких перебували люди.

Станом на зараз відомо про вісьмох загиблих: шестеро чоловіків і дві жінки. Серед них — два волонтери, які допомагали евакуювати людей

"Окупанти цинічно завдали удар ракетою "Гром-Е1". Наразі правоохоронці розслідують усі обставини російського злочину", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що раніше, 16 вересня, росіяни здійснили ракетний удар по Харкову. Унаслідок влучання п'ять людей було поранено.

Раніше повідомлялось, що на Куп'янському напрямку росіяни формують "ударний кулак" із сотень тисяч солдатів. Проте їм не вистачає техніки. Детальніше про обстановку на фронті — у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Військові підняли прапор України у двох населених пунктах Харківської області - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк