24.09.2023, 09:56

Два гарбузи та ящик моркви: до Лисичанська привезли щедрий "урожай"

урожай

Російські окупанти буквально знущаються з мешканців Лисичанська Луганської області. Чергова "подачка" вражає лицемірством.

Telegram-канал "]]>R13: Северодонецк | Новости Донбас]]>" звернув увагу на нову замальовку з життя в Лисичанську від окупантів, передає Час Пік.

Росіяни похвалилися тим, що пережили мешканцям Лисичанська "урожай", який зібрали та відправили з сіл Татарстану. Судячи з фото, йдеться про два ящики моркви, два гарбузи, кілька маленьких банок із соліннями та кілька мішків, вміст яких не показується. Дуже щедрий "урожай" для тисяч людей, які й досі мешкають у місті. Очевидно, росіяни сприймають лисичан за жебраків і не думають про те, що до війни самі лисичани могли забезпечувати себе з городів та дач. І йшлося не про два гарбузи на все місто.

"Та ви що? Лисичанськ такого ніколи не бачив! Огірки, морквина... Ви розумієте, що росіяни це цілком серйозно. Це підноситься як щось нереальне, як щось велике та значуще", - коментує "подію" Telegram-канал.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У Сєвєродонецьку оголосили про знесення будинків: що власники квартир можуть зробити зараз

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк