26.09.2023, 09:22

Замість відновлення комунікацій: мешканцям Сєвєродонецька надходять повідомлення про сплату комунальних послуг

северодонецк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області мешканців настійно "закликають" сплатити за електрику, хоча налагоджувати електропостачання ніхто не збирається.

В одному з регіональних чатів у Telegram з'явилося фото оголошення, яке у Сєвєродонецьку розклеїли окупанти, передає Час Пік.

В оголошенні йдеться про те, що мешканці міста мають передати свідчення лічильників до 1 жовтня до "абонентського відділу", а також "здійснити оплату за спожиту електроенергію".

"Приходять повідомлення про сплату комунальних платежів. Хоча у місті електрика є лише у деяких районах", - йдеться у коментарі до фото.

а

Варто зазначити, що платіжні квитанції за електрику у Сєвєродонецьку носять уже давно. Причому заборгованості за минулий опалювальний сезон, коли городяни мусили опалювати квартири електричними приладами, вражають. Суми, зазначені у квитанціях, сягають 120 тисяч рублів. Люди таких грошей не мають.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У Сєвєродонецьку оголосили про знесення будинків: що власники квартир можуть зробити зараз

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк