27.09.2023, 13:58

На Херсонщині збільшилась кількість випадків пограбування місцевих - ЦНС

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Херсонська

На тимчасово захоплених територіях Херсонської області російські військовослужбовці все частіше грабують місцевих жителів.

Про це]]> інформує ]]>Центр національного спротиву, передає Час Пік.

Окупанти викрадають автомобілі та гроші нібито для боротьби з підпіллям. За даними ЦНС, окупанти грабують помешкання місцевого населення, а людей звинувачують у співпраці із Силами Оборони України.

"Причиною тому, крім "загадковості російської душі", є низька дисципліна в зс рф через що в армії ворога також процвітає пияцтво та випадки дезертирства", — йдеться у повідомленні.

У ЦНС додали, що так звана "адміністрація" окупованого регіону скаржилась Кремлю на таку поведінку військових, тому що серед місцевих спостерігаються "антиросійські настрої".

Раніше повідомлялось, що російські окупанти почали забирати житло у мешканців тимчасово захопленої Нової Каховки Херсонської області.

Нагадаємо, що у захоплених Запорізькій та Херсонській областях ще триває підготовка до незаконної мобілізації. Як це відбувається - читайте в нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

"Яблуко" - це дев’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений майже біблейському попередженню “Не влізай, а то вб’є”. Але ж попередження для “слабаків”, правда?...

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Працює на окупантів: ексадвокату з Херсонщини повідомлено про підозру

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк