28.09.2023, 10:40

"Прорив у сфері маркетингу": у зруйнованому Сєвєродонецьку окупанти відкрили "рекламне агентство"

северодонецк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області росіяни відкривають свій "бізнес" у віджатих у законних власників приміщеннях.

Новою "точкою" стало "рекламне агентство", передає Час Пік з посиланням на Telegram-канал "]]>Северодонецк | ЛХС 1934]]>".

Навіщо у Сєвєродонецьку, де немає інтернету та навіть повною мірою електрики, "рекламне агентство" - залишається загадкою.

"Прорив у сфері інформатизації, медійності та маркетингу! Окупанти відкрили у Сєвєродонецьку рекламне агентство. Цікаво, що продають? Рекламні площі на стовпах? На під'їздах? Зупинках? А може трафаретні оголошення на асфальті?", - коментує фото Telegram-канал.

Як повідомлялося раніше, "бізнес" в окупованому Сєвєродонецьку працює за простою схемою. Приміщення, які мають законних власників, швидко отримують нових "господарів", які готові співпрацювати з "адміністрацією", а також новий профіль торгівлі.

Пропонуємо до перегляду:

"Яблуко" - це дев’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений майже біблейському попередженню “Не влізай, а то вб’є”. Але ж попередження для “слабаків”, правда?...

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Діти з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного безкоштовно можуть отримати ноутбуки та планшети: куди звертатися

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк