28.09.2023, 11:53

На Лимано-Куп'янському напрямку окупанти після затишшя пішли у штурм, - Євлаш

всу фронт

На Лимано-Куп'янському напрямку російська армія після затишшя відновила штурми позицій ЗСУ за підтримки авіації. За добу РФ 21 раз використала штурмову авіацію в Луганській області.

Про це розповів керівник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш, передає Час Пік з посиланням на "]]>Суспiльне]]>".

За інформацією Євлаша, на Бахмутському напрямку за минулу добу армія РФ завдала понад 500 ударів з артилерії, 4 авіанальоти, 5 зіткнень. ЗСУ ліквідували 134 окупанти та техніку, Мста-Б, 1 Піон, БМП, 4 Гіацинти та 4 Д-30. Знищено 7 складів з боєприпасами.

"Постійно працюють наші підрозділи РЕБ. Минулої доби 258 завдань БПЛА противника було зірвано. Також знищено 4 FPV дрони та 3 БПЛА Орлан-10", - повідомив Євлаш.

На Лимано-Куп'янському напрямку армія РФ 21 раз застосувала штурмову авіацію. Найбільшу кількість ударів було завдано в районі Сіверського та Серебрянського лісництва. Також окупанти здійснили 517 обстрілів, сталося 2 бойові зіткнення.

"Противник потихеньку починає відновлювати боєзіткнення на цьому напрямі. Раніше ми фіксували затишшя. Зараз уже в бій приєднується і 25-та армія. Однак ми фіксуємо, що у них проблеми і з тренуванням, і з забезпеченням, і з технікою та особовим складом", - додав Євлаш.

Пропонуємо до перегляду:

"Яблуко" - це дев’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений майже біблейському попередженню “Не влізай, а то вб’є”. Але ж попередження для “слабаків”, правда?...

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Поліцейські доправили до звільнених сіл Луганщини допомогу та евакуювали чоловіка

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк