11.10.2023, 18:26

"Залишилося лише побудувати льодову арену": особливості "гуманітарної допомоги" від окупантів у Рубіжному

рубежное

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області в якості "гуманітарної допомоги" можна отримати несподівані та зовсім непотрібні предмети. Наприклад, ковзани.

Telegram-канал "]]>АРТЮХ]]>" звернув увагу на фото, яке радісно розповсюджують окупанти, з процесу роздачі так званої "гуманітарної допомоги", передає Час Пік.

Фото дуже промовисто показує ставлення росіян до місцевих жителів, зокрема - дітей. "Гуманітарна допомога", мабуть, збирається та привозиться більше для галочки. Щось привезли - і план виконано. А ось чи це потрібно місцевим, які з лютого 2022 року живуть у пеклі, - різниці немає.

На фото зображено, як російський окупант оглядає ковзани з "гуманітарної" партії. Поруч стоїть дитина. Для чого дитині потрібні ковзани - загадка. Адже навіть на вулиці, у разі відповідних погодних умов, використовувати ковзани за призначенням не вийде через війну.

"Випадкове фото роздачі гуманітарки в окупованому Рубіжному. Справа за малим - залишилося лише побудувати льодову арену", - коментує фото Telegram-канал.

Пропонуємо до перегляду:

"Гаага" - це десятий останній епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений невідворотності покарання для головного злочинця, де б він не ховався!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Діти з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного безкоштовно можуть отримати ноутбуки та планшети: куди звертатися

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк