18.10.2023, 16:01

70-річного жителя Криму оштрафовано за "дискредитацію збройних сил РФ"

Оксана Мовчан | Всі новини автора
Крим

Мешканця тимчасово окупованого Криму двічі оштрафували за проукраїнські написи на воротах.

Про це повідомила постійний представник Президента в АР Крим Таміла Ташева у ]]>Facebook]]>, передає Час Пік.

За її словами, відбувається постійний моніторинг так званих "судових" реєстри на території тимчасово окупованого Криму. Зокрема по "дискредитації збройних сил РФ".

"Там є кілька статей російських кодексів, але більшість людей, які чинять спротив російській окупації в Криму притягають до адміністративної відповідальності по статті 20.3.3.", - розповіла Ташева.

 70-річного жителя Джанкойського району двічі оштрафовано за "дискредитацію збройних сил РФ". 

"Так от, один 70-річний мешканець Джанкойського району, якому за 20.3.3 винесли 2 постанови по 50 тисяч штрафу кожна за те, що сусідам ворота розписував. Аврамов В.А. одному сусідові написав "Урод: кому служив: Слава Україні", а іншому "коцапи: чемодан вокзал на московиї" і "Слава Україні". Не можу не погодитися з цим паном, біжи, рсн, поки по мосту ще можна їхати", - йдеться в повідомленні представника президента.

Як повідомлялось раніше, у тимчасово "звільненому" Криму продовжується примусова мобілізація місцевого населення. Щоб змусити людей підписувати контракти з РФ, їм пропонують обмін. За даними одного з агентів, судові розпорядники змушують людей підписувати контракт з російською армією.

Пропонуємо до перегляду:

"Гаага" - це десятий останній епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений невідворотності покарання для головного злочинця, де б він не ховався!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

Луганська обласна прокуратура повідомила про підозру агенту спецслужб, який готував теракт

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк