18.10.2023, 22:33

Чисте озеро у Сєвєродонецьку стрімко пересихає - відео

чистое озеро в северодонецке

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області не лише гуманітарна та демографічна катастрофа, а й екологічна. У місцевій екосистемі відбуваються суттєві зміни.

Нове відео з міста оприлюднив Telegram-канал "]]>Северодонецк | Новости Донбас]]>", передає Час Пік.

На кадрах - Чисте озеро. Станом на вересень 2023 року стали сильно помітні мілини. Визначна пам'ятка міста стрімко пересихає. Місцями водойма нагадує велику калюжу. Купатись там було б проблематично. Судячи з відео, на озері ще живе щонайменше один лебідь. Але якщо ситуація не зміниться, то незабаром лебедів не буде на озері, як і самого озера.

Як повідомлялося раніше, у Сєвєродонецьку вже зникло Паркове озеро. Штучна водойма перестала "підживлюватися" і пересохла, тепер вона більше схожа на балку, зарослу бур'яном. Як виглядає Паркове озеро зараз - дивіться у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

"Гаага" - це десятий останній епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений невідворотності покарання для головного злочинця, де б він не ховався!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Діти з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного безкоштовно можуть отримати ноутбуки та планшети: куди звертатися

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк