30.10.2023, 20:31

У мережі оприлюднили осінні "пейзажі" окупованого Сєвєродонецька - фото

сєвєр

Тимчасово "звільнений" від нормального життя та місцевих жителів Сєвєродонецьк Луганської області не перестає вражати сумними світлинами споглядачів. 

Кадри з окупації оприлюднив ТГ- канал]]> "ТРИБУН"]]>, передає Час Пік.

Окупанти звітують про повернення жителів до міста, про наявність "робочих місць" та "відбудову". Відремонтувати вцілілі будинки простіше ніж ті,  які знищені вщент "братами".

"Сєвєродонецьк, осінні фотографії знищеного російською армією міста", - йдеться у повідомленні.

 ​​​​​​​

Нагадаємо, що міста, які опинилися під владою "руського миру" стоять в руїнах, оскільки ніякого відновлення там не відбувається. Про це свідчать нові кадри із захопленого Рубіжного Луганської області.

Тим часом Кремль виділив агломерацію Сєвєродонецьк-Лисичанськ-Рубіжне під повний контроль свого суб'єкта – Республіку Татарстан. Делегація з Татарстану на чолі з її прем'єр-міністром здійснила незаконний візит на тимчасово окуповані території Луганської області. 

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також:

Як мешканцям Луганської області виїхати з окупації: названо три шляхи

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк