07.11.2023, 14:49

"Сєвєродонецьк усі проклинають й люто нам заздрять": як мешканці хваляться "відновленням" міста

Скриншот с видео

Місцеві "почекуни" з окупованого Сєвєродонецька переконані, що жителі сусідніх "звільнених" міст незадоволені тим, що Сєвєродонецьку приділяється більше уваги щодо "відновлення", ніж іншим зруйнованим населеним пунктам.

"Почекуни" та колаборанти з окупованого Сєвєродонецька продовжують стверджувати, що місто "активно відновлюється". На їхню думку, саме це спричинило те, що жителі сусідніх міст їм дуже заздрять, повідомляє Час Пік.

У сепаратистських каналах нерідко можна зустріти захоплені відгуки місцевих "почекунів" про те, як "швидко відновлюється" окупований Сєвєродонецьк. За їхніми словами, таких темпів будівництва та якості ремонтів "не було навіть за України".

"У старих районах відремонтовано квартал Єгорова-Хіміків-Енергетиків-Радянський. Горького-Єгорова-Леніна-Радянський. На незгорілих будинках поміняли дахи, замінили вікна. На Хіміків, навпроти ринку зробили нові дахи, Гагаріна майже всю, від Донецької (сторона до ринку) змінюють вікна. Зараз роблять будинки на перехресті Леніна-Єгорова", - пишуть в одному з сепарчатів.

Може скластися враження, що вже півміста відновлено, але будинки латають вибірково, та й то лише ті, що особливо не постраждали під час "звільнення" міста.

При цьому автор висловив невдоволення тим, що люди вимагають негайного ремонту потерпілих від обстрілів будинків. За його словами, "на всіх одразу не вистачить, ані коштів, ані робочих рук".

"Всі у кого щось розбито думають тільки про свої будинки, інші їм не потрібні, прям сьогодні вийми та поклади новий дах, вікна, труби... Роблять будинки які взяли підрядники, саме їх вибрали для ремонту за висновками комісії. Не завжди це зрозуміло тим, хто чекає своєї черги", - пише він.

На його думку, жителям Сєвєродонецька ще неймовірно пощастило, оскільки російські "благодійники" особливо виділяють самеСєвєродонецьк: "Сєвєродонецьк і так усі наші сусіди проклинають й люто нам заздрять за те, що у нас все роблять, а Рубіжне, Лисичанськ, Сватове... забуті".

Мабуть, автор цих рядків живе в теплі та затишку, на відміну від інших сєвєродончан, у яких зі стелі ллє дощ, у вікна дме вітер, у квартирі цвіль та шпалери, що відвалилися. Звичайно ж їм не терпиться, вони ще пам'ятають свої довоєнні квартири...

Однак й "щасливчики" особливо не раді зробленому ремонту. За їхніми словами, що добре виходить у росіян, то це - замилювати очі...

оккупированный Северодонецк, новости соцсетейоккупированный Северодонецк, новости соцсетейоккупированный Северодонецк, новости соцсетейоккупированный Северодонецк, новости соцсетей

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк