08.11.2023, 11:34

"Зачистка триває": В окупованому Луганську під час вибуху авто загинув "екс-начальник міліції ЛНР"

В оккупированном Луганске при взрыве авто погиб "экс-начальник милиции ЛНР"

В окупованому Луганську внаслідок підриву авто загинув черговий колаборант. Вибуховий пристрій спрацював у автомобілі депутата так званої "Народної ради Луганської народної республіки".

В окупованому Луганську вранці 8 листопада підірвали автомобіль депутата т.зв. "Народної ради ЛНР", екс-начальника управління "народної міліції ЛНР" та керівника фракції ЛДПР у регіоні Михайла Філіпоненка, повідомляє Час Пік з посиланням на російські ЗМІ.

Як повідомляють російські пропагандисти, в автомобілі Філіпоненка спрацював вибуховий пристрій, і він "отримав поранення несумісні з життям".

За даними журналістів, інцидент стався біля будинку, де жив полковник. Зазначається, що в лютому на Філіпоненка вже було скоєно замах. Тоді його машину було підірвано біля будівлі представництва "ЛНР" у Спільному центрі контролю та координації режиму припинення вогню (СЦКК).

"На окупованій Луганщині триває чергова хвиля зачистки тих, хто перебував біля витоків створення "ЛНР". Перша розпочалася із череди "загадкових" смертей 8-9 років тому. Тоді колаборанти ділили сфери впливу.

Тепер ряди будівників "республіки" чистять росіяни. Був Корнет – зник Корнет. Кажуть, що живий, щоправда. Не сподобався прокурор Горенко – щось вибухнуло в кабінеті. Якісь неприємності сталися в будинку колишнього митника "ЛНР" Афанас’євського.

І все це упродовж року. У росіян немає регіональних героїв. Як не існує для них і створеної кимось історії, нехай й усього кількарічної. Вони й це перепишуть – кривавими літерами.

Зрадники не потрібні нікому – вони свою роль відіграли. Черга для наступного вільна", - ]]>написав ]]>у Telegram глава Луганської ОВА Артем Лисогор.

Як ]]>пише ]]>український журналіст Денис Казанський, у Луганську з відомим колаборантом "щось погане трапилося". За його словами, дуже цікаво, кого окупанти "призначать" винним у смерті зрадника.

А ось луганський блогер Savelyi Vasserman написав, що Філіпоненка знищили луганські партизани.

Михаил Филипоненко

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк