15.11.2023, 19:54

"Дурдом": окупаційна "влада" Лисичанська ігнорує потреби мешканців в опаленні

угольная печка

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області другу зиму мешканці замерзатимуть. Отримати компенсацію на купівлю вугілля ніхто не може.

Про це повідомляється в одному з регіональних чатів у Telegram, передає Час Пік.

Користувачка мережі обурюється тим, що так званий "уряд ЛНР" прозвітував про надання населенню компенсації на придбання вугілля, проте реально отримати компенсацію неможливо.

"Чоловік із серпня місяця ходить до соцслужби в 109 будинок і постійно годують обіцянками... Приходьте пізніше... За тиждень... Наприкінці... На початку місяця. І сьогодні був, навіть документи не прийняли. Сказали, досі пір немає рознярядки. А коли буде? У січні? На вулиці холодно. Людям топити нічим. У грудні ухвалять документи, у січні затвердять на сесії, потім банк три місяці перераховуватиме. Дурдом "Сонечко" у Лисичанську", - такі обурення надходять з окупованого міста.

Варто зазначити, що окупанти вже другу зиму провалюють опалювальний сезон у Лисичанську. Цього року, за інформацією ЛОВА, у місті показово заживили лише одну котельню. Але теплотраси довкола неї зруйновані і подавати тепло просто нікуди.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: "Якщо і буде, то далеко не в усіх": у мережі обговорюють готовність Сєвєродонецька до зими та "ремонтні роботи"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк