18.10.2023, 19:35

"Температуру в будинках підвищувати не збираються": як Лисичанськ та Кремінну "готують" до опалювального сезону

отопление

Захоплені російською армією в 2022 році населені пункти Луганської області другу зиму залишаться без тепла. Повноцінні відновлювальні роботи ніхто не проводить.

Про ситуацію з опаленням у Лисичанську та Кремінній ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"Температуру в оселях в захоплених минулоріч містах підвищувати не збираються. У Лисичанську показово заживили одну котельню, повідомивши, що вона знаходиться на циркуляції. Утім, теплотраси навколо неї зруйновані. Подавати тепло поки що нікуди", - йдеться у повідомленні.

У Кремінній ситуація не дуже відрізняється. Окупанти обіцяють обігріти лише будівлі так званої "адміністрації". Інші соціальні об'єкти вирішено не опалювати, як і будинки городян.

Нагадаємо, незаконна "влада" Луганщини заявляє, що регіон готовий до опалювального сезону на 90%, але міста "трикутника" залишаться без тепла.

Пропонуємо до перегляду:

"Гаага" - це десятий останній епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений невідворотності покарання для головного злочинця, де б він не ховався!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Показове відновлення": Очевидці обговорюють ситуацію з комунікаціями в Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк