17.11.2023, 19:51

"Потрібно самим йти чи їхати": у Лисичанську неможливо викликати "швидку"

лисичанск

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області хворіти не можна, адже викликати "швидку допомогу" неможливо. Якщо захворів - ніхто не врятує.

Про це свідчить інформація користувачів мережі, які виходять на зв'язок з Лисичанськом, передає Час Пік з посиланням на Lis13chat.

Так, наводиться повідомлення, в якому користувач мережі з позначкою "SOS" цікавиться, як викликати "швидку допомогу". Мобільний зв'язок відсутній, зателефонувати на стаціонарний телефон також немає можливості - відсутній номер. Відповідь не забарилася: викликати медиків додому не можна.

"Потрібно самим йти чи їхати в "швидку", - відповідають користувачі мережі.

а

Варто зазначити, що у Лисичанську вже були випадки смертей через те, що неможливо викликати "швидку", і випадки ці не поодинокі.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: Розмитнення авто у 2024 році: які пільги та спрощення готують для українців

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк