13.07.2023, 18:30

"Швидку викликати неможливо!": У Лисичанську через відсутність зв'язку вмирають люди

связь в лисичанске

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області немає мобільного зв'язку, через що люди не можуть навіть викликати швидку допомогу.

У мережі повідомляють про випадки смерті людей через відсутність зв'язку у Лисичанську, передає Час Пік з посиланням на Telegram-канал "]]>Сєвєродонецьк | Луганська область]]>".

Лисичанську вже все дуже критично, люди помирають через те, що немає зв'язку, швидку викликати неможливо! На людей усім начхати, в пропаганді брешуть!", - пишуть користувачі мережі.

Про аналогічну ситуацію повідомляється і в одному з регіональних чатів. Людина померла через те, що було неможливо викликати медиків. Як зазначається, це не поодинокий випадок.

Нагадаємо, росіяни намагаються інформаційно ізолювати тимчасово окуповані території. Місцевим мешканцям забороняють спілкуватися з жителями вільної України. Так, на Луганщині посилили перевірку мобільних телефонів.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У Сєвєродонецьку окупанти заявили про намір заселити квартири ще одного будинку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк