27.11.2023, 12:18

Немає світла, зв'язку та води: Негода піднесла жителям окупованої Луганщини несподівані "сюрпризи"

Непогода преподнесла жителям оккупированной Луганщины неожиданные "сюрпризы"

Негода піднесла жителям окупованої Луганщини неприємні "сюрпризи". Наслідки окупантам доведеться усувати ще довго і на негоду списуватимуть усі помилки, промахи та бездіяльність окупаційної влади.

В Україні продовжує вирувати негода, у низці областей оголошено "помаранчевий" рівень небезпеки. Сильний снігопад, поривчастий вітер, ожеледиця на дорогах призвели до того, що у кількох регіонах ускладнений рух транспорту. Проте несприятливі погодні умови не призвели до надзвичайних ситуацій й ситуація залишається контрольованою. Усі служби працюють у цілодобовому режимі, аварійно-відновлювальні бригади продовжують роботу, повідомляє Час Пік.

Негода вирує й на Луганщині. Судячи з інформації ЗМІ, підконтрольних окупантам, та повідомленням від місцевих жителів, негода піднесла жителям окупованої Луганщини неприємні "сюрпризи".

Як повідомляє прес-служба т.зв. "уряду ЛНР", через негоду без електропостачання залишилося понад 143 тис. абонентів станом на 09:00 27 листопада.

Зазначається, що найбільша кількість "технологічних порушень на енергооб'єктах" припадає "на Луганськ, Сєвєродонецьк та прилеглі до них населені пункти, а також Старобільський, Новоайдарський, Первомайський, Краснодонський, Антрацитівський та Свердловський муніципальні округи".

І, судячи із заяви т.зв. "Республиканской сетевой компании" люди можуть не чекати світло найближчим часом: "Хід відновлювальних робіт ускладнює неможливість використання автовеж у зв'язку з сильними поривами вітру".

Через негоду у "ЛНР" спостерігаються серйозні перебої з мобільним зв'язком. Там, де він був, звісно... Оператор мобільного зв'язку "Мобільні комунікаційні системи" (МКС) попередив про перебої в роботі через негоду.

"Внаслідок складних погодних умов виникли тимчасові перебої в роботі мобільного зв'язку. Наші технічні фахівці активно зайняті проведенням невідкладних робіт з відновлення зв'язку", - йдеться у заяві компанії, яка просить "вибачення за тимчасові незручності".

До того ж, аварійні відключення електроенергії спричинили порушення водопостачання у низці населених пунктів на окупованій Луганщині.

Вранці 27 листопада "Луганськвода" повідомила про можливі перебої у подачі води "через ремонтні роботи" у Луганську, Брянці, Кіровську, Красному Лучі, у Ровеньках, Свердловську, Стаханові, у Краснодонському та Перевальському районах.

Найбільш плачевна ситуація склалася у "нових звільнених" містах та селах т.зв. "ЛНР". За наявними даними, в окупованому Сєвєродонецьку, наприклад, сьогодні немає світла та води, через сильний вітер пошкоджено високовольтні дроти. Термінів усунення аварій окупанти навіть не називають. Скільки люди виживатимуть без світла, води та опалення у зруйнованих містах – невідомо.

Російські пропагандисти місяць сурмили про те, що видають електрообігрівачі мешканцям Сєвєродонецька, бо в місті немає опалення. І як тепер людям грітися біля цих диво-подарунків?

Але й тепер кремлівські пропагандисти не схиблять, адже можна все списати на негоду та сніг, який "випав несподівано"...

Фото: Telegram-канал "Трикутник"

Пропонуємо до перегляду:

Гурт "FoxBox" презентує свій новий трек "Тікаю" з альбому "Задля тебе".

Кліп створено за сприяння лисичанської студії "Час Пікчерс продакшн". Продюсер проєкту Vit Richer.

Дивіться також:

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк