03.12.2023, 12:05

Орденами "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено 4 воїнів-прикордонників з Луганщини

Орденами "За мужество" III степени (посмертно) награждены 4 воина-пограничника с Луганщины

Чотирьох воїни 3-го прикордонного загону імені Героя України полковника Євгена Пікуса було нагороджено орденами "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно). Нагороди вручили родинам загиблих військовослужбовців.

Ордени родинам Героїв вручив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу 3-го прикордонного загону імені Героя України полковника Євгена Пікуса.

Посмертно нагороджено орденами "За мужність" ІІІ ступеня бійців Луганського прикордонного загону: Василя Пілікіна, Олександра Дронова, Ігоря Куриляка та Дмитра Нагнибіду.

Василь Пілікін – штаб-сержант, водій. Загинув у Бахмуті в січні 2023 року під час обстрілу противником із гранатометів та стрілецької зброї.

Олександр Дронов – старший солдат, помічник гранатометника. Загинув на Донеччині під час штурму наших позицій ворожою піхотою у березні 2023 року.

Ігор Куриляк – штаб-сержант, дозиметрист. Загинув у травні 2022 року під час артилерійського обстрілу в районі міста Лиман.

Дмитро Нагнибіда – молодший сержант. Загинув у березні 2023 року на позиціях прикордонників в районі села Федорівка.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк