03.12.2023, 15:12

ЗСУ були за 2 кілометри від Кремінної: в мережі показали супутникові знімки Серебрянського лісу

У Луганській області за більш ніж рік боїв та обстрілів Серебрянське лісництво перетворилося на поле з 2-3 метровими стволами від сосен.

Про це свідчать супутникові кадри з лісу, які опублікував Deepstate, а також розповіли, як близько українські військові були у Кремінній, повідомляє Час Пік.

З жовтня 2022 до жовтня 2023 року в лісі поблизу тимчасово окупованого міста Кремінна точилися запеклі бої: російська армія обстрілювала українські позиції з усіх доступних видів озброєння. Ворог суттєво взявся за цю ділянку фронту, наситивши його технікою та постійно новими силами.

Рік тому українські військові були лише за 2 кілометри від Кремінної. У вересні минулого року десантники ЗСУ провели висадку, яка дозволила ЗСУ зайти на велику глибину лісу та створити всі умови для втечі ворога з Лиману.

Зазначимо, що за повідомленням Генштабу, наші захисники на Луганщині відбивають російську навалу поблизу Стельмахівки на Сватівщині. Не полишає противник намірів й захоплення Серебрянського лісу, де його тільки за учора чотири рази зупинили українські захисники. Ствольна та реактивна артилерія окупантів максимально задіяна при будь-якій погоді.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк