03.12.2023, 20:38

"Дуже чути звуки відльотів": що відомо про ситуацію в Рубіжному

рубежное

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області повноцінних ремонтних робіт не проводять. У місті "гучно", регулярно чути звуки "відльотів".

Про це повідомляє Telegram-канал "]]>ТРИБУН | СХІД]]>" з посиланням на інформацію користувача мережі, який нещодавно побував у Рубіжному, передає Час Пік.

"З'явилися оголошення на під'їздах на 7 мікрорайоні, де попереджають про ремонт водопроводу та санвузлів у багатоквартирних будинках. Інші галузі з ремонту дахів, роботи зі скління будинків поки що не видно. Деяким обіцяють згодом компенсувати "установку" нових дверей, на заміну зламаних", - пише користувач мережі.

Таким чином, реальних ремонтних робіт поки не проводиться. Є лише обіцянки, хоча люди вже другий рік зимують у нелюдських умовах.

"Загалом, у місті шумно, дуже чутно звуки відльотів, до яких давно вже всі звикли і не особливо звертають уваги", - додає користувач мережі.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте також: "Прильоти" у Лисичанську: у мережі з'явилися подробиці

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк