04.12.2023, 13:00

"Вікна випадають від вітру": У мережі показали "ремонт по-кацапськи" в окупованому Маріуполі

В сети показали "ремонт по-кацапски" в оккупированном Мариуполе

Російські пропагандисти люблять показувати красиві сюжети про "відновлення" Маріуполя. Однак у будинках, які "капітально відремонтовані" ремонтниками-гастролерами, жити небезпечно для життя.

У той час, коли російські пропагандисти захлинаючись розповідають своїм зомбі-телеглядачам про "відновлення" Маріуполя, в мережі з'являються відео про реальну ситуацію у місті. І ці сюжети далеко не такі оптимістичні, як у російських новинах, повідомляє Час Пік.

Дедалі частіше російські журналісти нариваються на місцевих жителів, які вже не бояться говорити правду про те, що "руський мир" знищив сучасний Маріуполь. І поки пропагандисти показують "відремонтовані, як цукерка" будинки, місцеві жителі показують, що ховається за яскравою обгорткою.

Нещодавно місцева мешканка показала, як виглядає квартира у будинку, що здається після "капітального ремонту". Жити у такій квартирі небезпечно для життя - будинок може обрушитися будь-якої миті.

Автор іншого відео розповіла, що нові вікна у будинках, де проводиться "капітальний ремонт", вилітають просто від вітру...

Фото, яке опублікував Telegram-канал радника міського голови Маріуполя "Андрющенко Time", вкотре доводять, що всі "капітальні ремонти", які роблять гастарбайтери, що понаїхали з РФ, - це просто показуха. Жити у таких будинках небезпечно для життя...

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк