05.12.2023, 20:29

Росіяни закликають мешканців ТОТ доносити на своїх сусідів, - ЦНС

донос

На захоплених територіях росіяни закликають робити доноси на сусідів. За доноси обіцяють платити гроші, щоби мотивувати зрадників.

Про це ]]>повідомляє]]> Центр національного спротиву, передає Час Пік.

"На тимчасово окупованих територіях продовжує працювати репресивна машина ворога, яка направлена проти місцевих мешканців. На ТОТ півдня гауляйтери закликають доносити на “підозрілих сусідів” й тих, хто не підтримує. За інформацію окупанти обіцяють гроші, й таким чином мотивують колаборантів зводити рахунки з "ворогами", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше в ЦНС повідомляли, що в окупації зростає соціально-економічна напруга, що не дає росіянам повноцінно розпочати підготовку у проведенні "виборів президента РФ", які мають відбутися у березні 2024 року. Заборгованості із зарплати, відсутність комунікацій, зростання цін та примусова мобілізація до лав російської армії викликають обурення серед мешканців ТОТ.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте також: На Луганщині окупанти почали "відрізати" газ за борги, які "назбирали" військові РФ, - Лисогор

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк