18.12.2023, 13:15

Після деокупації Рубіжного очисні споруди у місті готова збудувати австрійська компанія

После деоккупации Рубежного очистные сооружения в городе готова построить австрийская компания

Австрійська компанія готова збудувати очисні споруди у місті Рубіжне після деокупації Луганської області.

В рамках конференції "ReBuild Ukraine 2023", яка проходила 14-15 листопада у Варшаві, австрійська компанія висловила готовність виконати будівельні роботи у стислий термін. Про це ]]>повідомляє ]]>Луганська ОВА, передає Час Пік.

"Це питання було проблемним і до окупації, але з приходом на нашу землю росіян, місто опинилося на межі гуманітарної катастрофи.

Загарбники навіть не планують відновлювати критичну інфраструктуру. Адже навіть на помешкання людей – байдуже. В місті не скрізь є світло та тепло.

А тому після Перемоги - ми маємо працювати швидко, злагоджено та ефективно", - йдеться у повідомленні ЛОВА.

Зазначається, що дану ситуацію допоможе вирішити проєкт відновлення функціонування системи біологічного очищення господарсько-побутових стічних вод та централізованої каналізації. Передбачено будівництво колектора та заміна комунікацій.

За попередніми підрахунками, на реалізацію проєкту необхідно близько 10 млн доларів.

"Австрійська компанія вже висловила готовність виконати будівельні робити в стислі терміни, але ще триває пошук донора. У цьому допомагають польські та німецькі партнери", - повідомляє ЛОВА.

Нагадаємо, делегація з Луганської області представила 39 проєктів регіонального та місцевого значення на загальну суму майже 1,5 млрд доларів США на міжнародній виставці-конференції, що відбулася в рамках форуму "ReBuild Ukraine".

В ході прес-конференції голова Луганської ОВА Артем Лисогор детально розповів про проєкти відновлення регіону.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: