25.12.2023, 09:50

"Бавовна" в окупованому Іловайську: у мережі повідомляють про наслідки "прильотів"

"Бавовна" в оккупированном Иловайске

В окупованому Іловайську було завдано удару по залізничній станції. Почалася сильна пожежа. У мережі повідомили про наслідки "прильотів".

В окупованому Іловайську 23 грудня близько полудня пролунали вибухи. Місцеві джерела та підконтрольні окупаційній владі ЗМІ повідомили про "прильоти" в районі залізничного вокзалу, передає Час Пік.

Після "прильотів" почалася сильна пожежа, яку, за словами місцевих жителів, було видно майже у всьому місті.

Довгий час окупаційна влада не коментувала "прильоти". Пізніше в російських пабликах з'явилася інформація, що постраждалих та загиблих серед мирного населення немає.

Окупанти підтверджують, що був "приліт" по складу, в якому були цистерни з дизельним паливом. В результаті повністю згоріло 6 з 13 цистерн.

"Іловайськ. До приходу Росії тут був один із найбільших залізничних вузлів Донбасу. Зараз станція практично занедбана, рейки заросли бур'янами та заіржавіли, колій майже не видно", - написав український журналіст Денис Казанський у Telegram.

"Бавовна" в оккупированном Иловайске "Бавовна" в оккупированном Иловайске

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк