31.12.2023, 12:53

На ТОТ російські злочинці продовжують привласнювати нерухомість громадян України

івапр

Російсько-окупаційна влада продовжує порушувати права людей на тимчасово окупований територіях сходу та півдня України, особливо що стосується прав людини.

Про це повідомляє ]]>Цент національного спротиву]]>, передає Час Пік.

Найпоширенішим порушенням прав людини на окупованих територіях за поточний рік є порушення права на власність.

Російсько-окупаційні війська разом з представниками місцевих окупаційних адміністрацій, а також інші члени незаконних збройних формувань систематично привласнюють або знищують майно місцевих мешканців.

Відтак, громадяни України, які були змушені виїхати з окупованих територій та на даний час не мають змоги підтвердити право власності на нерухомість.

У зв’язку з цим, окупаційна влада не соромлячись допомагає своїм "защитникам отечества", ветеранам бойових дій, особливо тим, які брали активну участь під час широкомасштабного вторгнення.

Крім цього, низка нерухомості на ТОТ використовується у воєнних цілях, зокрема, для розміщення особового складу та техніки російсько-окупаційних військ.

Нагадаємо, що російські окупанти створили базу мешканців тимчасово окупованих територій України, які підозрюються в нелояльності. РФ перетворює захоплені українські землі на в'язницю просто неба.

Як повідомлялось раніше, росіяни продовжують масово викрадати українців, які мешкають на ТОТ. Нерідко це відбувається за доносом та за наводкою колаборантів.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також:

В окупованому Лисичанську знову сталася пожежа: що відомо - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк