02.01.2024, 21:50

РФ обстріляла мирне населення в місті Часів Яр: загинули двоє осіб

чя

Сьогодні, 2 січня, російська армія, яка продовжує агресивні дії в зоні конфлікту на сході України, здійснила обстріл Часовоярської громади в Донецькій області. Місто стало об'єктом артилерійського удару, що призвело до трагічних наслідків у приватному секторі.

Голова Донецької обласної військової адміністрації, Вадим Філашкін, повідомив про цей інцидент у своєму ТГ-каналі, передає Час Пік.

Зазначено, що внаслідок обстрілу загинули 55-річна жінка та 38-річний чоловік, які проживали в цьому районі.

Також внаслідок артилерійського обстрілу в іншому населеному пункті, Красногорівці Мар’їнської громади, одна людина отримала поранення та була доставлена до лікарні.

Глава обласної військової адміністрації Вадим Філашкін наголосив на тому, що Російська Федерація регулярно атакує мирне населення Донеччини, і закликав місцевих мешканців евакуюватися з небезпечних зон та дотримуватися встановлених безпекових процедур.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: "Приїхали додому, а там сюрприз": У мережі показали фото "звільненої" від меблів квартири у Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк