04.01.2024, 10:23

"Краще б гроші на людей витратили": Окупований Луганськ завалили російською агітацією

Оккупированный Луганск завалили российской агитацией

Мешканці окупованого Луганська скаржаться, що влада не може створити людям нормальні умови життя. Натомість, величезні кошти витрачаються на кремлівську пропаганду.

Луганськ було окуповано ще навесні 2014 року. З того часу життя у місті наче завмерло - жодного процвітання та розвитку. "Життя налагоджується" лише у сюжетах російських пропагандистів, повідомляє Час Пік.

У мережі показали, на що перетворився окупований росіянами Луганськ - полщича щурів, сміття та бруд... Люди скаржаться на часті перебої з електрикою та великі проблеми з водою.

Також місцеві жителі повідомляють, що в окупованому Луганську відновлювальні роботи не проводяться вже 9 років.

Проблем у "процвітаючого" Луганська вистачає, але попри це окупаційна влада не поспішає їх вирішувати. Вони зайняті пропагандою, візитами до Москви, агітацією та підготовкою до "найчесніших" виборів президента чужої країни.

У Луганську російська пропаганда та агітація на кожному кроці - у дитячих садках та школах, у магазинах та на зупинках, у телевізорі й навіть новорічну ялинку "одягли" у триколор...

З наближенням "виборів Путіна" окупанти почали ще активніше зомбувати луганчан. А ті, в свою чергу, дуже незадоволені тим, що влада спрямовує свої зусилля не в те русло.

Як зазначає Telegram-канал "]]>Трикутник]]>", жителі окупованого Луганська кажуть, що "краще б гроші на людей витратили"..

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк