11.01.2024, 20:52

"Цивілізація відстала на 20 років": Як відчувається життя на "звільненій" Луганщині, за словами місцевих жителів

Марина Гончар | Всі новини автора
луганская область

У місцевих чатах окупованої Луганщини заговорили про те, що прихід "руського миру" привніс до регіону атмосферу, схожу на Радянський Союз часів 80-х років. За відгуками місцевих жителів, цивілізація в регіоні немовби зупинилася на двадцять років.

Люди в окупованих містах повідомляють, що транспорт в окупованій Луганській області нагадує часи СРСР: вулицями їздять тільки москвичі та копійки, створюючи враження повернення в минуле, повідомляє Час Пік з посиланням на регіональний ТГ-канал "]]>ТРИБУН | СХІД]]>".

Незважаючи на ознаки стагнації, у місцевих "почекунів" та інших, хто чекав на "звільнення", життя триває: люди працюють, діти навчаються. Однак вечорами настає комендантська година, після якої цивільні уникають виходу з дому. Наприклад, у Луганську з 11 вечора до 6 ранку вводиться тимчасове "обмеження на пересування":

"Люди живуть тут, можна сказати цивілізація відстала трохи на 20 років. Вони їздять на москвичах, копійки, почуття було ніби я повернулася в 80ті. Люди там працюють, діти навчаються, їх супроводжують батьки. Увечері вже є комендантська година, ніхто з мешканців із вдома не виходить. Наприклад, у Луганську з 11 вечора до 6.00 ранку мирні жителі не виходять з дому", — пише один із користувачів мережі.

Раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області час тече у зворотному напрямку. Поки весь світ йде шляхом розвитку, росіяни відкривають у захопленому місті "їдальню" з нехитрою назвою.

Тим часом у Лисичанську загарбники пропонують встановити стаціонарні телефони. Але є одне але"...

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: У Чернігівській області російська ДРГ розстріляла автомобіль з цивільним: чоловік загинув

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк