14.01.2024, 18:20

"Як таке можливо?": Жителі Рубіжного обурені незаконним заселенням "будівельників"

Віктор Білий | Всі новини автора

Жителі окупованого Рубіжного на Луганщині, їдучи з міста, залишають написи на дверях "живуть люди" з надією, що в їхні будинки нікого не заселять. Однак це не зупиняє окупантів.

Про це повідомляють мешканці міста у місцевих пабліках, передає Час Пік.

"Мені прийшла чудова звістка, у моїй квартирі без якихось дозволів живе якийсь будівельник, і мені тепер доведеться кидати роботу і всі справи, і їхати до Рубіжного, як таке можливо, не зрозумію...", - пише місцевий житель.

Такі незаконні дії росіян викликає бурю негативних коментарів у мережі, зазначаючи, що такі дії відбуваються "з підтримки місцевої адміністрації":

"Треба скаржитися в адміністрацію",

"Яка адміністрація, вона сама їх розселює",

"Дозвіл на заселення можна взяти тільки в адміністрації...".

Читайте також: "Ілюзія життя": У мережі розповіли про ситуацію в окупованому Рубіжному

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк