15.01.2024, 14:25

"Гроші за корисну інформацію": На ТОТ росіяни закликають мешканців доносити на сусідів

вапрол

На тимчасово захоплених територіях Запорізької області окупанти закликають доносити один на одного, натомість за це обіцяють платити гроші.

Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

Російські окупанти продовжують впроваджувати систему доносів для реалізації політики терору на тимчасово окупованих територіях.

"Тимчасово окуповані території перетворились у в’язницю просто неба, де мешканці бояться спілкуватись один з одним, а людей викрадають через доноси", - йдеться у повідомленні.

Окупаційна "адміністрація" ТОТ Запоріжжя закликає мешканців доносити на сусідів через чат-бот й обіцяє платити гроші за "корисну інформацію". Якщо по факту, то вони вимагають доносити на кожного, хто "не лояльний" до окупантів.

Таким чином росіяни заохочують українців доносити на сусідів через анонімні чат-боти або за винагороду у відділках каральних органів.

"Ми ж закликаємо спамити цей бот, аби дискредитувати саму ідею доносів", - наголошують у ЦНС.

Як повідомлялось раніше, на тимчасово окупованих територіях спостерігаються кризові проблеми з водопостачанням та опаленням. Також критична ситуація з медикаментами.

Нагадаємо, що у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області Сили українського опору підірвали російський автомобіль УАЗ Patriot разом з окупантами.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також:

Окупанти посилили штурми на Луганщині та обстріляли Невське, - ОВА 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк