16.01.2024, 22:52

"Дивовижна динаміка": В окупованому Сєвєродонецьку з'явилася велика кількість мобільних магазинів (фото)

Марина Гончар | Всі новини автора
северодонецк

У тимчасово окупованому та напіврозбитому місті Сєвєродонецьк Луганської області з'явилася дивовижна динаміка - велика кількість магазинів мобільних телефонів. Особливо виділяється вулиця Хіміків, де ці магазини буквально стоять один за одним на кожному квадратному метрі.

Інтерес до цього явища посилюється тим, що місто зазнає серйозних труднощів у забезпеченні основними комунікаціями. Свіжі кадри опублікували в регіональному ТГ-каналі "Сєвєродонецьк | ЛХС 1934", передає Час Пік.

За даними свідчень та місцевих жителів, одна з цих торгових точок пропонує навіть ігрову приставку PlayStation. Питання, кому може знадобитися ігрова консоль в умовах, коли люди позбавлені навіть основних умов життя, таких як світло і вода, залишається відкритим. На тлі відсутності базових послуг це стає особливо дивним і викликає подив серед місцевих жителів.

Найцікавіше те, що в місті немає ні зв'язку, ні інтернету. Для чого така кількість подібних магазинів – не зрозуміло. Все це стає додатковою загадкою, викликаючи сумніви та роздуми про те, які саме цілі переслідують ці торгові точки в умовах, коли місто бореться за своє нормальне життя під впливом важких обставин та бездіяльності так званої "влади"...

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що тимчасово окупований Сєвєродонецьк вже другий рік перебуває в інформаційній ізоляції. Окупаційна "влада" не поспішає відновлювати зв'язок. Адже людям, які перебувають у вакуумі, набагато простіше запудрювати мізки та впроваджувати пропаганду про грандіозне "відновлення".

Читайте також: "Де субсидія на електроенергію?": Мешканці Сєвєродонецька не знають, чим розплачуватися за світло

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк