17.01.2024, 11:20

"Все винесли": У мережі показали, як "ремонтують" квартири російські "будівельники" у Маріуполі

В сети показали, как "ремонтируют" квартиры российские "строители" в Мариуполе

У мережі показали, як виглядають квартири після "ремонту", який роблять російські "будівельники"-гастарбайтери. На цей раз відео - зі "звільненого" Маріуполя...

Маріуполь - місто на Донеччині, розташоване на березі Азовського моря, колись це був курортний населений пункт й популярне місце для літнього морського відпочинку. Маріуполь входив до десятки найбільших міст України, був одним із центрів української металургії та великим морським портом. Після російського вторгнення Маріуполь більше нагадує місто-привід, повідомляє Час Пік.

Російські пропагандисти не втомлюються годувати своїх телеглядачів казками про те, як "відновлюється та відроджується" Маріуполь. Між іншим, росіяни вже скуповують житло, сподіваючись осісти у курортному місті.

Сьогодні Маріуполь - це місто "понаїхавших", місцевих жителів там залишилося мало: хтось встиг виїхати перед окупацією, когось росіяни насильно вивезли з міста, а хтось загинув внаслідок безжальних масованих обстрілів з боку армії РФ.

Тепер кремлівські пропагандисти клепають "райдужні сюжети" про "відродження життя" у Маріуполі. Що насправді відбувається у "звільненому" місті, добре знають місцеві жителі, які намагаються вижити у зруйнованому місті.

У мережі неодноразово вже з'являлися відео, де показано, які "якісні" ремонти квартир роблять російські "умільці" в захопленому Маріуполі. "Ремонт по-кацапськи" вражає...

Автор свіжого відео розповів, що мимохідь російські "будівельники" повністю вичищають квартири, виносячи всі меблі, побутову техніку та речі.

За словами автора, коли півроку тому у будинку розпочався ремонт, квартира була повністю обладнана. За півроку залишилися голі стіни, зняли та вкрали навіть вхідні двері.

Незрозуміло також, чим півроку займалися російські гастарбайтери. У будинку, де вже півроку ведеться ремонт навіть вікна не вставили... Мабуть, коли поїхали журналісти, знявши черговий "правдивий" сюжет, "будівельники" ударними темпами приступили до "зачистки" квартир...

"Як тільки ми виїхали з міста, то я відразу попрощалася з усім майном та квартироюя. Від орків іншого і не варто чекати", "У Марік їдуть працювати алкашня та кацапня які живуть у сараях природно, що вони будуть красти", "У багатьох хто виїхав залишилося там все минуле життя", "Квартиру звільнили від меблів", "Чому вони постійно дивуються... Звикайте жити в руському мирі", - прокоментували відео у мережі.

Читайте також: В окупованому Маріуполі з кранів тече вода кольору "шампань"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк