18.01.2024, 07:24

Лисичанськ, Сєвєродонецьк та Рубіжне з'їдає зима: страшні картини рідних міст

растение зимой

Окупована Луганщина нещодавно зіткнулася з негодою. Звичайно, населені пункти до зими ніхто не готував. Люди опинилися у сніговій ізоляції, у холодних квартирах. А місцеве "керівництво" замість того, щоб реагувати, роз'їжджає по "відрядженнях" і робить радісні фото на тлі московських ялинок.

Для Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного зима перетворилася на випробування. І так уже другий рік. Наскільки розбиті та занедбані міста виявилися вразливими перед природою - повідомляє Час Пік.

Судячи з інформації, що фігурує в мережі, у Лисичанську, куди зима "несподівано" прийшла ближче до середини січня, стався колапс. Люди не можуть вийти з будинків, оскільки намело багато снігу. Прибиранням снігу, природно, ніхто не займається. Окупаційна "влада" влаштувала виставу на камери, показавши розчищення центральної вулиці, а ось про існування інших вулиць - навіть не подумали. І у дворах багатоквартирних будинків непрохідні кучугури.

У Рубіжному ситуація склалася аналогічна. Усі дороги, тротуари, двори засипані снігом. Тільки тут навіть шоу з збиранням снігу на локальній ділянці центрально вулиці вирішили не влаштовувати. Втім, ситуація в місті все одно не спонукає до прогулянок вулицею.

З Сєвєродонецька доходять численні скарги на кучугури та снігові замети. Але вирішувати реальні проблеми людей незаконна "адміністрація" не збирається. У мережі вважають, що ожеледиця та кучугури - новий тренд Сєвєродонецька. Адже це так по-російськи.

Фактично, люди залишилися віч-на-віч із зимою та проблемами, які виникли через негоду. Проте місцеву "владу" турбує зовсім інше. Поки мешканці "трикутника" виживають у холодних квартирах, без зв'язку із зовнішнім світом, занесені снігом, "керівництво" розсікає по "форумах". Так, гауляйтер Сєвєродонецька Микола Моргунов чудово почував себе в Москві, розмірковуючи про "можливості розвитку муніципалітетів". Насправді ж, друга зима окупації показала, що ніякого розвитку немає, і з кожною зимою в подібних умовах ставатиме лише гірше, а людей менше.

Наскільки апокаліптичними можуть бути зимові міста Луганщини, якщо окупація продовжуватиметься, чудово "описує" нейромережа. Погляд ШІ на "російське майбутнє" регіону дуже похмурий. Втім, окупація - це не завжди.

Читайте також: У Лисичанську та Сєвєродонецьку так їли? Як приготувати відому страву Луганщини з "секретним" інгредієнтом

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк