18.01.2024, 14:57

"Вирізають батареї. Нові обіцяють за 2-3 місяці": трохи про ремонти в окупованому Лисичанську

немного о ремонтах в оккупированном Лисичанске

З окупованого Лисичанська надходять "оптимістичні" новини. Окупанти ударними темпами "ведуть" підготовчі роботи до опалювального сезону.

Жителі окупованого Лисичанська повідомляють у мережі, що у місті розпочалися ремонтні роботи. Але є один нюанс, повідомляє Час Пік.

Як пишуть місцеві жителі, у квартирах розпочали "ремонт". Зокрема, "будівельники" помічені у будинках, розташованих в районі "Танку".

Щоправда, ремонт – це голосно сказано. Поки що у квартирах тільки вирізають стояки опалення та радіатори. Нові ставити й не збираються – обіцяють, у кращому разі, за кілька місяців. Тоді ж обіцяють замінити й вікна.

За словами місцевих жителів, поки будівельники поводяться "скромно" й не вламуються у порожні квартири. Але вже попереджають, що всі без винятку квартири будуть "відремонтовані" (А попутно й "зачищені"!)

Втім, у мережі "почекунам" радять особливо не радіти й не мріяти про "якісні ремонти". А щодо заміни радіаторів повідомляють, що у квартирах вже давно "під виглядом підготовки до опалювального сезону" були зрізані батареї та здані на металобрухт. Новими - так й "не пахне"...

Telegram-канал "]]>Трикутник]]>" опублікував відповідні повідомлення.

оккупированный Лисичанск

А поки багато мешканців зруйнованого Лисичанська сидять без електрики та води, окупаційна адміністрація вирішує "нагальніші" питання.

Читайте також: "Кому він потрібен мобільний інтернет": мешканців окупованої Луганщини привчають жити у "руському мирі"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк