19.01.2024, 13:38

"Кримінальні порушення, алкоголь та наркотики": Серед окупаційного війська зростає деморалізація

Оксана Мовчан | Всі новини автора
вапролд

На тимчасово окупованій території Донецької області спостерігається зниження морально-психологічного стану серед військовослужбовців загарбницьких військ. 

Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

"За минулий місяць серед представників РОВ значно знизився рівень бойового застосування військ, а саме через великі втрати серед особового складу та техніки противника", - йдеться у повідомленні.

За словами учасників руху, представники так званої "комендатури" ЗС РФ продовжують затримувати окупантів, які чинять кримінальні правопорушення.

"Серед особового складу противника традиційно продовжується тенденція щодо розпивання алкогольних напоїв та вживання наркотичних речовин, що призводить в тому числі до залишення бойових позицій на напрямках бойового зіткнення", - наголошують у ЦНС.

Центр національного спротиву закликає місцеве населення на ТОТ передавати будь-яку інформацію про розташування та пересування противника.

"Кожен з вас може наблизити нашу перемогу над російськими окупантами!", - закликають вони.

Тим часом у сусідній "ЛНР" останнім часом значно побільшало свіжомобілізованих окупантів із певних регіонів РФ. За інформацією Луганської ОВА, окупанти зазнають великих втрат. Практично щодня у шпиталі надходять сотні поранених росіян. Місцеві лікарні переповнені, а от лікуватись у РФ відпускають далеко не всіх.

Нагадаємо, що у тимчасово захопленому Біловодську Луганської області відбулися шокуючі події, які стали наслідком конфлікту та беззаконня, що панують у цьому регіоні. Два представники окупаційних сил вирішили влаштувати собі "відпустку", яка обернулася ампутацією кінцівок та подальшим поверненням "на нуль".

Читайте також:

В окупованому Сєвєродонецьку знову палає квартира у багатоповерхівці: подробиці

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк