20.01.2024, 09:09

"Все познімали та обідрали": Російські "будівельники" грабують квартири в окупованих Маріуполі та Сєвєродонецьку (відео)

Марина Гончар | Всі новини автора
ремонт

У тимчасово окупованих Маріуполі на Донеччині та Сєвєродонецьку на Луганщині росіяни активно створюють видимість "відновлення" міст. Проте насправді будівельники, яких туди завозять із РФ, зламують двері та грабують вцілілі квартири місцевих жителів.

Відповідний відеоролик поширюється у регіональних Тг-каналах, передає Час Пік.

Повернувшись до своїх домівок, люди побачили, що з них винесли не лише техніку та меблі, а навіть одяг.

"Тут стояли меблі, тут стояла вся техніка, але тепер тут уже нічого не стоїть. Усе познімали, обдерли, варвари", – розповів маріуполець.

Що цікаво, будинок, де знаходиться ця квартира, росіяни нібито почали відновлювати, але потім кинули цю витівку. На цей час будівництво стоїть і ніякі роботи там не проводяться.

Така ж ситуація спостерігається на всій окупованій території України, де загарбники проводять "відновлення", зокрема й у Сєвєродонецьку:

"Вся квартира пересипана. У шафах немає шуб, пальто, дублянки. Все просто витряхувалося і будь-що, що їх зацікавило, просто забиралося", – сказав місцевий житель, у квартирі якого провели "ремонтні роботи".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з окупованого Лисичанська надходять "оптимістичні" новини. Окупанти ударними темпами "ведуть" підготовчі роботи до опалювального сезону.

У публікації використано інформацію з ТГ-каналу "]]>Денис Казанський]]>".

Читайте також: ]]>Так зване міністерство "ЛНР" видало новий наказ про "військовий облік", який стосується жителів "трикутника"]]>

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк