21.01.2024, 16:04

"Не соромляться нікого": У Новодружеську окупанти грабують домівки містян

Оксана Мовчан | Всі новини автора
ваитьмоп

У тимчасово окупованому Новодружеську Луганської області російські "брати" вивозять майно містян не соромлячись сусідів.

Про це повідомляє Луганська ]]>ОВА]]>, передає Час Пік.

Так звана місцева влада забезпечила окупантів списками порожніх квартир, які тимчасово залишилися без господарів. Тому вони чітко знають, які квартири необхідно відвідати.

"Маючи списки порожніх квартир і приватних будинків у Новодружеську, російські військові вивозять звідти все, що там залишили містяни, які евакуювалися", - йдеться у повідомленні.

Наразі окупанти не збираються масово розселятися у прифронтовому місті, тому  на очах у сусідів, відправляють у вантажівки все більш-менш цінне.

У тимчасово окупованих населених пунктах на Луганщині, росіяни активно створюють видимість "відновлення" міст. Проте насправді будівельники, яких туди завозять із РФ, зламують двері та грабують вцілілі квартири місцевих жителів.

Нагадаємо, що мешканці, які повертаються, стикаються з непривітною картиною у своїх власних квартирах, де вони знаходять "гастролерів". Останнім цілком байдуже, де тимчасово зупинитися, і вони обирають найзатишніші та облаштовані домівки, ігноруючи відсутність цього житла в переліку маневрового фонду.

Читайте також:

На окупованих Луганщині та Донеччині зменшується кількість водойм через неконтрольоване зростання копанок

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк