21.01.2024, 21:26

У Росії померла дівчинка з Луганщини, напередодні вона дістала опіки та була госпіталізована: подробиці ситуації

Марина Гончар | Всі новини автора
смп

У російській лікарні Ростова-на-Дону померла 11-річна дівчинка з окупованої Луганщини. Батьки хотіли вивести вошей дитині та намазали їй голову бензином. 

Про це повідомляють російські інформаційні ресурси, передає Час Пік. 

Трагедія сталася в тимчасово окупованому Довжанську на Луганщині. Батько помітив, що у 11-річної дівчинки з’явилися воші. Щоб позбутися проблеми, він вирішив нанести на її волосся бензин.

"Лікування" дитини відбувалося на кухні, де стоїть вугільна піч. Через кілька хвилин після процедури батьки почули крики дочки — у неї загорілася голова. Вони змогли самостійно загасити полум’я і викликали швидку допомогу.

Постраждалу у важкому стані відвезли в окупований Луганськ. А через кілька днів було ухвалено рішення відвезти дівчинку в лікарню Ростова-на-Дону.

Батьки дитини не змогли відвідати дитину у лікарні, через відсутність російських паспортів.

За словами батька, він працював на шахті, а потім 1,5 року "воював". З окупаційного війська його списали, як багатодітного. В очікуванні російських документів він працює на "шабашках".

Вчора, 20 січня, стало відомо, що дівчинка померла. Цю інформацію журналістам підтвердили її близькі. За словами матері загиблої дитини, зараз вона вирішує питання з документами, щоб забрати тіло дитини.

​​​​​​​

Нагадаємо, що у грудні минулого року, після так званого "відпочинку" у таборі Тюменської області, померла 12-річна дівчинка з окупованої Луганської області. Мати звинувачує у смерті доньки керівництво табору "Олімпійська рєбячка". Жінка стверджує, що керівництво табору ігнорувало скарги дитини.

Читайте також: "Дуже брудна та зі сміттям": У Севастополі проблеми з водопостачанням

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк