26.01.2024, 19:52

На ТОТ Донеччини Росія обіцяє гуманітарну допомогу пенсіонерам в обмін на одну "умову"

Марина Гончар | Всі новини автора
цнс

На тимчасово окупованих територіях Донеччини російські загарбники виступають з новою ініціативою, обіцяючи гуманітарну допомогу пенсіонерам у вигляді обміну за партійний квиток "Єдиної Росії". Цей крок, здавалося б, робиться в умовах гострої гуманітарної кризи, яку самі окупанти створили на цих територіях, позбавивши місцевих жителів можливості забезпечити собі прожиття.

Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ]]>Центру національного спротиву]]>, передає Час Пік.

Однак ініціатива окупантів не обмежується лише гуманітарною допомогою. За допомогою цього масштабного обміну, так звана "адміністрація" планує рекрутувати людей до партії міжнародного злочинця Володимира Путіна. Це "стратегічне" рішення, за словами окупантів, буде слугувати частинкою загальної підготовки до так званих "виборів" президента Росії.

Згідно з логікою окупантів, нові члени партії "Єдина Росія" мають забезпечити видимість явки на кількох відкритих дільницях, виконуючи роль фіктивної підтримки. Це стає ключовою складовою інсценування "виборчого процесу" та підкреслює автократичний характер російського режиму.

Центр національного спротиву відзначає, що всі організатори цього "виборчого фарсу" будуть нести відповідальність за ці маніпуляції, оскільки російська "влада" продовжує порушувати основні принципи свободних та чесних виборів, використовуючи злочинні методи для забезпечення свого владарювання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у своєму намірі забезпечити зовнішній образ легітимності, російський Кремль вживає нових методів тиску на тимчасово окуповані території. Росіяни вирішили, що знизять "фінансування" регіонів, якщо на "виборах президента РФ" буде низька явка.

Читайте також: Із сусідом по різні боки фронту? Як Лисичанськ готують до мобілізації і що буде з тими, хто піде за "повісткою"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк