27.01.2024, 07:57

Гауляйтер Сєвєродонецька показав, як "вирішує" проблеми міста

северодонецк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області тотальні проблеми з комунікаціями та опаленням. Але місцеве "керівництво" не поспішає виправляти ситуацію. За участю у партійних акціях на це немає часу.

Про ситуацію в Сєвєродонецьку повідомляється в регіональних Telegram-каналах, передає Час Пік.

"Мер" Сєвєродонецька Моргунов похвалився в соцмережі, що взяв участь у "хорошій, корисній акції від місцевого відділення партії "Єдина Росія", пов'язаній з роздачею пропагандистської літератури дітям. Дійсно, це дуже "корисна" справа, якщо врахувати, що в місті перестала працювати єдина котельня і люди серед зими замерзають.

"В той час як місцеві жителі повідомляють про несправність єдиної котельні у Сєвєродонецьку, окупаційний "мер" Моргунов бере участь у партійних акціях. Додамо, що відсутність опалення він ніяк не коментує", - зазначають у мережі.

Варто зазначити, що Моргунов вже не вперше показує себе як "керівник", якого проблеми міста зовсім не турбують. Так, днями він розважався у московському відрядженні під приводом отримання "цінної інформації про розвиток муніципалітету". Як показала практика, "розвивати муніципалітет" виходить лише на словах.

У публікації використовувалися матеріали Telegram-каналу "]]>ТРИБУН | СХІД]]>".

Читайте також: З сусідом по різні боки фронту? Як Лисичанськ готують до мобілізації і що буде з тими, хто піде за "повісткою"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк