31.01.2024, 09:36

На окупованій Луганщині росіяни готують побудинковий обхід перед "виборами президента", - ЛОВА

выборы президента рф

На окупованій Луганщині росіяни проведуть побудинковий обхід з метою залучення мешканців до так званих "виборів президента РФ".

Про це ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"Побудинковий обхід населення так званої "ЛНР" відбудеться з 17 лютого по 7 березня. Для цього формують спеціальні бригади з числа членів дільничних виборчих комісій. Загалом планується задіяти для прихованої агітації близько двох тисяч осіб", - йдеться у повідомленні.

Бригади випитуватимуть у мешканців Луганщини, за кого ті планують віддавати свої голоси у березні. З людьми, які "не визначилися з вибором" планують проводити додаткові бесіди та видавати агітаційні матеріали, присвячені єдиному кандидату.

Нагадаємо, за даними ЦНС, у рамках підготовки до "виборів" до окупованих населених пунктів спрямовано додаткові сили Росгвардії для "забезпечення порядку та безпеки". Силовики отримали завдання забезпечити примусову участь у "виборах", зокрема, змусити українців голосувати за Володимира Путіна.

Читайте також: У Лисичанську та Сєвєродонецьку так їли? Як приготувати відому страву Луганщини з "секретним" інгредієнтом

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк