02.02.2024, 08:55

Вимушують брати академвідпустку та відправляють на фронт: на окупованій Луганщині мобілізують студентів

мобилизация в лнр

У тимчасово окупованій Луганській області студентів "вишів" змушують брати академічні відпустки та відправляють на фронт.

Про це ]]>повідомила]]> пресслужба Луганської ОВА в Telegram, передає Час Пік.

У ЛОВА зазначають, що після так званих "перших виборів" у "ЛНР" неодноразово звітували про виконання доручення Кремля щодо демобілізації студентів "вишів". Однак насправді залишити фронт дозволили лише приблизно половині із загальної кількості кинутої на поле бою молоді.

"Потім почався тиск на студентів у Донбаському державному технічному університеті в Алчевську, коли юнаків змушували приймати академічні відпустки. Наразі стало відомо про аналогічну ситуацію в Луганську - 250 студентів ЛГУ ім. В Даля взяли академічні відпустки і відправилися на війну. Кожне доручення - тимчасове, тим більше доручення Путіна", - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, за даними руху "АТЕШ, окупанти мобілізують працівників Алчевського меткомбінату. Через це передове в минулому підприємство перебуває на межі припинення роботи.

Читайте також: У Лисичанську та Сєвєродонецьку так їли? Як приготувати відому страву Луганщини з "секретним" інгредієнтом

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк